Köszönjük megtisztelő részvételét!

2017-07-03

A Magyar Szemorvostársaság Elnökségének nevében ezúton köszönjük megtisztelő részvételét a Magyar Szemorvostársaság 2017. évi Kongresszusán. Jelenlétével hozzájárult a rendezvény sikeréhez, reméljük, hasznos és kellemes volt a kongresszusi időtöltés, és a továbbképzésen túl lehetősége nyílt a meglévő baráti kapcsolatok felfrissítésére, illetve új ismeretségek kialakítására.

Tisztelt Kolléga!

A Magyar Szemorvostársaság Elnökségének nevében ezúton köszönjük megtisztelő részvételét a Magyar Szemorvostársaság 2017. évi Kongresszusán.

Jelenlétével hozzájárult a rendezvény sikeréhez, reméljük, hasznos és kellemes volt a kongresszusi időtöltés, és a továbbképzésen túl lehetősége nyílt a meglévő baráti kapcsolatok felfrissítésére, illetve új ismeretségek kialakítására.

Igyekeztünk a legnagyobb gondossággal rendezni a konferenciát, amennyiben megjegyzése, javaslata lenne, azt szívesen fogadjuk, kérjük az elnokseg@szemorvostarsasag.hu emailcímre írja meg.

Tisztelettel:

Prof. Dr. Facskó Andrea
az MSZT elnöke
Dr. Resch Miklós
az MSZT főtitkára
Dr. Németh Gábor
az MSZT titkára

 
 

Cikk értékelése

Eddig 2 felhasználó értékelte a cikket.

Következő események

EPOS 2018

EPOS 2018

Budapest, Hungary 2018. szeptember 7-9.

 

vissza tovabb
1
2
3
4
5

OCULAR SURGERY NEWS

     
 

APRIL 2015

 
  
  
  
 

 
      
     

Tisztelt Kollégák!

Értesítjük az MSZT tagjait, hogy a World Glaucoma Association ingyenesen elérhető IGR folyóirata (International Glaucoma Review) az alábbi linken keresztül most hozzáférhető.