Rovatok: Hírarchívum

A Magyar Szemorvostársaság 2018. évi Kongresszusa

2017-10-31

2018. május 31. és június 2. között, Szegeden kerül megrendezésre a Magyar Szemorvostársaság éves kongresszusa. A kongresszust a South-East European Ophthalmological Society-val (SEEOS) együtt rendezzük, továbbá vendégül látjuk a Német Szemorvos Társaság tagjait, egy német-magyar szimpózium keretében. Az absztraktok leadásának határideje: 2018. február 15.

     
 
Kedves Kollégák, Kedves MSZT Tagok!

Örömmel értesítjük, hogy 2018-ban május 31. és június 2. között, Szegeden kerül megrendezésre a Magyar Szemorvostársaság éves kongresszusa.

A kongresszust a South-East European Ophthalmological Society-val (SEEOS) együtt rendezzük, továbbá vendégül látjuk a Német Szemorvos Társaság tagjait, egy német-magyar szimpózium keretében.

Az Elnökség által meghatározott előzetes témák:

1.  Gyógyszerfejlesztés a szemészetben
2.  Szemészeti képalkotó eszközök korszerű használata

Előadások és poszterek bejelentésére idén is lehetőség lesz mind az MSZT (magyar nyelven), mind a SEEOS (angol nyelven) konferenciára. A közös rendezésre tekintettel kurzus tartása csak korlátozottan, a fenti témákban lehetséges.

Az absztraktok leadásának határideje:
2018. február 15.

Reméljük idén is megtiszteli jelenlétével a rendezvényt!

Üdvözlettel,
Az MSZT Elnöksége


 
 
     
 
További információért látogasson el a Régió 10 Kft. Rendezvényszervező Iroda hivatalos weboldalára és a Magyar Szemorvostársaság honlapjára:
 
 
     
 

Cikk értékelése

Eddig 5 felhasználó értékelte a cikket.

Következő események

MAKOT21

MAKOT21

Kecskemét 2021. október 7-9.

 

vissza tovabb
1
2
3

OCULAR SURGERY NEWS

Tisztelt Kollégák!

Értesítjük az MSZT tagjait, hogy a World Glaucoma Association ingyenesen elérhető IGR folyóirata (International Glaucoma Review) az alábbi linken keresztül most hozzáférhető.