Medis Awards - A jelentkezés megkezdődött

2016-04-28

A Nemzetközi Medis Díj az Orvosi Kutatásért olyan kutatók és gyakorló orvosok számára meghirdetett éves nemzetközi verseny, akik rangos kongresszuson vagy tudományos kiadványban adott orvosi területtel kapcsolatos tudományos klinikai kutatási munkát nyújtottak be, vagy adtak ki. A verseny már megnyílt, a pályázatok benyújtásának határideje 2016. szeptember 15.

 

A Medis meghirdeti a Nemzetközi Medis Dij
az Orvosi Kutatásért éves versenyt a 2016-os évre.


A Nemzetközi Medis Díj az Orvosi Kutatásért olyan kutatók és gyakorló orvosok számára meghirdetett éves nemzetközi verseny, akik rangos kongresszuson vagy tudományos kiadványban adott orvosi területtel kapcsolatos tudományos klinikai kutatási munkát nyújtottak be, vagy adtak ki.

2016-ban a Medis meghívja az allergológia, aneszteziológia, neurológia, szemészet, gyermekgyógyászat, gyógyszerészet, pulmonológia, reumatológia vagy urológia kutatási területein dolgozó szakembereket, hogy vegyenek részt a kutatási munkáikkal. Európai vagy világ szintű tudományos kongresszuson  bemutatott, elfogadott olyan poszterek vagy előadások, illetve tudományos kiadványokban megjelent, orvosi szakterülettel kapcsolatos olyan cikkek szerzői pályázhatnak, amelyek 1,5-nél nagyobb impakt faktort (IF) értek el.

A verseny nyitott mind a nyolc ország szakemberei számára, ahol a Medis működik: Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Magyarország, Macedónia, Montenegró, Szerbia és Szlovénia. A kutatási munkát 2015. szeptember 1-je és 2016. augusztus 31-e között kell elfogadni és bemutatni, illetve megjelentetni. A benyújtott tartalmi kivonatokat és kutatási munkát mind a nyolc országból származó, tíz befolyásos és elismert orvosból álló nemzetközi munkaközösség fogja áttekinteni. Minden egyes kutatási területről egy győztest fognak kiválasztani.

A Medis Díj egy Bodočnost (Jövő) című bronz szobrot és bruttó 2.500 EUR pénzügyi ösztönzést foglal magában a jövőbeli kutatási munkára. A Nemzetközi Medis Díj az Orvosi Kutatásért döntőseit a nemzetközi munkaközösség tagjaival együtt meghívjuk a Díjátadó Ünnepségre, amelyet 2016. november végén Ljubljanában fogunk megtartani.

 

A verseny már megnyílt, a pályázatok benyújtásának határideje 2016. szeptember 15.

Az angol nyelvű pályázatokat digitális formában kell benyújtani az alábbi helyen: awards.medis.si/apply-here.

További információt talál: awards.medis.si vagy awards@medis.si

Jelentkezzen, és legyen része a Medis Díj
tulajdonosok társaságának és hálózatának!

Kapcsolódó dokumentumok: 1. PDF - Medis Awards 2016 poster (EN)

Cikk értékelése

Eddig 1 felhasználó értékelte a cikket.

Következő események

ICO World Ophthalmology Congress

ICO World Ophthalmology Congress

Canada, Vancouver 2024. augusztus 16-19.

 

vissza tovabb
1
2
3
4

OCULAR SURGERY NEWS

Tisztelt Kollégák!

Értesítjük az MSZT tagjait, hogy a World Glaucoma Association ingyenesen elérhető IGR folyóirata (International Glaucoma Review) az alábbi linken keresztül most hozzáférhető.