Meghívó a márciusi SHIOL kongresszusra

A Magyar Műlencse Implantációs és Refraktív Sebészeti Társaság kongresszusát március 29. és 31. között rendezik meg Budapesten. A szervezőbizottság elnöke Dr. Nagy Zoltán Zsolt professzor úr szeretettel hívja meg a kollégákat erre a különleges eseményre, amelyen fórumot biztosítanak a legújabb eredmények bemutatására és a világon alkalmazott legmodernebb eljárások megismerésére.
Professzor úr elmondta, hogy az elmúlt 10 évben ezen a területen is óriási fejlődés következett be, nem csak a műtéti eljárások, hanem a diagnosztika területén is. A kongresszus fő témái: 1. Újdonságok a hályog- és refraktív sebészetben, 2. Keratorefraktív műtétek utáni katarakta műtét, 3. A keratoconus refraktív és katarakta sebészeti problémái, 4. Nagyobb elvárások, új kihívások a műlencse tervezésben. Emellett kiemelte, hogy a hagyományokhoz hűen élő műtéti közvetítés fognak sugározni a Mária utcai Szemészeti Klinika műtőjéből.
 

 

Cikk értékelése

Eddig 2 felhasználó értékelte a cikket.

Következő események

COPHy

COPHy

Athens, Greece 2024. március 15-16.

  

vissza tovabb
1
2
3

OCULAR SURGERY NEWS

Tisztelt Kollégák!

Értesítjük az MSZT tagjait, hogy a World Glaucoma Association ingyenesen elérhető IGR folyóirata (International Glaucoma Review) az alábbi linken keresztül most hozzáférhető.